Úloha policie v systému prevence delikvence mladistvých - Svitko, Pavel (Jihočeská univerzita, 2007)
Popis preventivního systému Ministerstva vnitra České republiky a vymezení úlohy Policie České republiky v oblasti prevence delikvence mladistvých. Přiblížení metod práce policie a zhodnocení významu její činnosti na tomto poli.
Function of Constabulary in the System Prevention Delinquent Juvenile
C
Keywords: prevence; delikvence; mladiství; prevention; delinquent; juvenile