ROZVOJ DROBNÉHO PODNIKÁNÍ V PLZEŇSKÉM REGIONU - Urbanová, Miluše (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem diplomové práce bylo zhodnit podmínky rozvoje malého a středního podnikání v Plzeňském regionu. Tento cíl byl naplněn výzkum malých a středních podnikatelů v Plzeňském regionu. V závěru práce jsou porovnány cílé a výsledky, a jsou zde uvedeny návrhy a doporučení pro rozvoj malých a středních podniků.
Development of Small Businesses in the Pilsen Region
Keywords: malé a střední podnikání; Plzeňský kraj; výzkum; small and medium size businesses; Pilsen Region; research