Problematika osob s pedofilní orientací v edukačním prostředí - Krejčí, Daniel (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce si klade za cíl zjistit na základě recepce relevantní literatury významné charakteristiky pedofilní orientace. Na základě těchto charakteristik pak vyspecifikovat a konkretizovat rizika pro práci v edukačním prostředí.
The issue with people with pedophile orientation in the educational enviroment
Keywords: pedofilie; sexuální orientace; zneužívání; výchova; rizika; pedophilia; sexual orientation; abuse; education; risks