Systém řízení nákladů na kvalitu ve vybraném podniku - Dvořáková, Vendula (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem diplomové práce je analýza současného stavu systému řízení nákladů na kvalitu ve vybrané společnosti a návrhy na zlepšení tohoto systému. Pro svoji diplomovou práci jsem si vybrala společnost Ging, s.r.o. Teoretická část obsahuje základní informace o kvalitě, managementu kvality, koncepcích managementu a nákladech na kvalitu. Praktická část je primárně zaměřena na náklady na kvalitu zahrnující implementaci a udržování systému managementu kvality.
The system of quality costs management in the chosen company
Keywords: kvalita; náklady na kvalitu; management kvality; normy ISO; certifikace; quality; quality costs; quality management; ISO standards; certification