Reklama jako součást podpory prodeje, účetní a daňové souvislosti - Rásochová, Martina (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této práce je charakteristika podpory prodeje a reklamy, a především identifikace vztahu mezi nimi. Dále pak popsání způsobu zaúčtování reklamy, návaznost jejího pořízení a využívání na daňový systém České republiky, na možnosti daňově uznatelných nákladů a nároků na odpočet.
Advertisement as a part of sales promotion, accounting and tax context
Keywords: PODPORA PRODEJE; REKLAMA; NÁKLADY; ÚČETNICTVÍ; DAŇOVÝ SYSTÉM; SALES PROMOTION; ADVERTISING; COSTS; ACCOUNTING; TAX SYSTEM