Vliv transformace zemědělských družstev na konkurenceschopnost českého zemědělství - Součková, Martina (Jihočeská univerzita, 2010)
Moje práce se jmenuje Vliv transformace zemědělských družstev na konkurenceschopnost českého zemědělství. Mým cílem bylo zanalyzovat a zhodnotit průběh transformace v zemědělství České republiky. Zachytila jsem přístup v jednotlivých zemědělských družstvech. Zaměřila jsem se především na průběh transformace a dále pak na vliv vstupu České republiky do Evropské unie.
Impact of the Agricultural Co-operatives' Transformation on the competitiveness of the Czech Agriculture
Keywords: zemědělství; zemědělská družstva; zemědělská politika; konkurenceschopnost; dotace; restituce; transformace; agribusiness; agricultural cooperatives; agricultural policy; competitiveness; grant; restitution; transformation