Efektivnost e-learningu ve výuce účetnictví - Trčková, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem diplomové práce je seznámit se se všemi aspekty týkající se e-learningu a tyto získané informace aplikovat na možnost celoživotního vzdělávání v oblasti účetnictví právě prostřednictvím e-learningu. Jedná se především o hodnocení efektivnost e-learningu ve výuce účetnictví a identifikace problematických okruhů.
EFFICIENCY OF E-LEARNING IN THE TEACHING OF THE ACCOUNTING, POSSIBILITIES AND LIMITATIONS, THE REQUIREMENT OF PERSONAL COMMUNICATION
Keywords: E-learning; efektivita; celoživotní vzdělávání; účetnictví; vzdělávání; tvorba a zavádění kurzů; systém pro podporu výuky; E-learning; off-line learning; on-line learning; effectiveness; lifelong learning; accounting; education; course creation and implementation education; learning manage-ment system; criterion of evaluation