Výtvarné projekty v MŠ - Krahulíková, Pavla (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se zabývá výtvarnými projekty v mateřských školách a jejich využitím. První část je zaměřena na vymezení pojmu výtvarný projekt a zásady projektování výtvarných úkolů v souladu RVP PV. Druhá část práce se zaměřuje na realizaci a funkčnost výtvarných projektů v mateřských školách.
Art Projects in Nursery School
Keywords: výtvarný projekt; výtvarný úkol; zásady projektů; cíle ve výtvarné výchově; the art project; the art task; the principles of the art projects; the aims in the Art