Tvorba pracoviště pro práci s SMD elektronickými součástkami - aplikace s Atmel AVR - Matějíček, Jan (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce pojednává o součástkách pro povrchovou montáž a slouží jako návod k použití amatérských pomůcek pro osazování SMD součástek s využitím horkovzdušného pájení. Součástí práce je vakuová pinzeta určená pro manipulaci s SMD součástkami a vytvořený prototyp měřícího modulu, který slouží pro řízení výkonu horkovzdušné pistole za pomoci mikrokontroléru ATmega32 s inteligentním LCD displejem.
Creation of the workplace for working with SMD electronic components - applications with Atmel AVR
Keywords: Atmel AVR; mikrokontrolér; pájení; SMD; technologie povrchové montáže; Atmel AVR; microcontroller; soldering; SMD; surface mount technology