Význam propagace v podniku JH Solar, s. r. o. - Škopková, Barbora (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé bakalářské práce je charakterizovat a zhodnotit propagační činnost podniku JH Solar, s. r. o. a navrhnout propagační projekt spolu s finanční podporou. V praktické části jsem se nejprve zaměřila na charakteristiku firmy, její historii, výrobní program, popis nejdůležitějších výrobků. Dále jsem se zabývala analýzou propagace. Postupně jsem rozebrala reklamu, podporu prodeje, public relations a osobní prodej. V závěru práce jsem navrhla propagační projekt, ve kterém jsem volila vhodné propagační prostředky a média propagace a následně jsem vytvořila finanční podporu tohoto projektu.
Importance of promotion in the company JH Solar, s. r. o.