Rozvoj služeb ve vybraném hotelu - Stýskalová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2015)
Tématem diplomové práce je rozvoj služeb ve vybraném hotelu. Hlavním cílem práce byla analýza tržních podmínek, vnitřního prostředí zvoleného podniku a návrh zlepšení managementu a zajištění konkurenceschopnosti Residence U Černé věže. Pomocí dotazníkového šetření u hostů a u zaměstnanců, řízeného rozhovoru s manažerkou a pomocí dalších analýz byla sestavena návrhová řešení.
Development of the services in the selected hotel
Keywords: služby cestovního ruchu; potřeba; produkt; ubytovací zařízení; hotelový management a marketing; tourism services; need; product; accommodation; hotel management and marketing