Systém vzdělávání pracovníků ve vybraném podniku - Hlásková, Gabriela (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce má za cíl analyzovat systémy vzdělávání zaměstnanců v soukromých společnostech a to konkrétně ve společnosti, která se pohybuje v oblasti pojišťovnictví a na své zaměstnance má velmi vysoké nároky. Špatné a neprofesionálně vedené vzdělávání nově nastupujících i stávajících zaměstnanců, může mít zásadní negativní vliv na rozvoj těchto zaměstnanců jak pracovní tak i osobnostní, a tím mít negativní dopad na budoucnost takového zaměstnance v podniku. Taková situace vede k nárůstu fluktuačních nákladů, které jsou spojeny s náklady na výběr pracovníků, na školení pracovníků, ale i mzdové a jiné náklady.
Employee education system in selected company
Keywords: vzdělávání zaměstnanců; e-learning; pojišťovací poradce; přijímací řízení; systém vzdělávání; employee education; e-learning; insurance brokers; admissions; education systém