Využití Edukačně hodnotícího profilu při práci s dítětem s PAS v mateřské škole speciální - Voštová, Jana (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi využití Edukačně hodnotícího profilu dítěte s poruchou autistického spektra do sedmi let jako nástroje k zjištění vývojové úrovně dvou chlapců s poruchou autistického spektra se souběžnou komorbiditou mentální postižení a k sestavení edukačního plánu v MŠ speciální.
The use of educational evaluation profile during work with a child having autistic spectrum disorder in a special kindergarten
Keywords: Děti; edukačně hodnotící profil; edukační plán; mateřská škola; porucha autistického spektra; Autism spectrum disorder; children; educational evalution profile; educational plan; kindergarten