Procesní modely podniků zapojených v systému Fairtrade - Šalamoun, Jan (Jihočeská univerzita, 2022)
Disertační práce se zabývá především problematikou Fairtrade a procesního modelování podle pravidel FLOCERT. V České republice se již několik let setkáváme s fairtradovou produkcí, respektive produkty spravedlivého obchodování. Na trh se dostávají produkty stále více nových značek a častěji se objevují otázky, co která značka a logo představuje a které produkty jsou spravedlivé a které nejsou. Práce se tedy zabývá konkrétním typem certifikace, kterým je Fairtrade? na bázi modelování procesů k získání této certifikace.
Process models of companies involved in the Fairtrade system
Keywords: Fairtrade; fairtrade; procesní modelování; podniky; certifikace; Fairtrade; fairtrade; proces modeling; business; certifikation