Strategie podniku obchodních služeb - Dvořáková, Petra (Jihočeská univerzita, 2011)
Předmětem diplomové práce ? Strategie podniku obchodních služeb? je strategické rozhodnutí vybudování samostatného střediska, které bude poskytovat novou službu zaměřenou na vlastní rozvoz ?distribuci?. Distribuce má uspokojovat odborné potřeby zákazníků dodávkami zboží objednané a připravované v dané pobočce velkoobchodního střediska a dodaného na jejich obchodní adresu. Cílem je vytvoření dodatečné ziskové tržby a zároveň posílit pozici a konkurenceschopnost na trhu.
Strategy of the organisation of trading services
Keywords: Strategie; vývoj strategie; strategické řízení; rozhodování; cíle; implementace; okolí podniku; Strategy; the emergence of strategy; strategic management; stategic decisions; organizational goals; implementation; the organisation environment