Reklama jako součást propagačního mixu - Vachalíková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2012)
V bakalářské práci je řešena reklama jako efektní způsob, jak zákazníka informovat o produktu a jak ho podněcovat k jeho nákupu.
Promotion as a part of communication mix
Keywords: reklama; propagační mix; dotazníkové šetření; respondent; promotion; communication mix; survey; respondent