Inovace marketingové komunikace na sociálních sítích společnosti ACR AUTO, a.s. - Kaňka, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato bakalářská práce analyzuje marketingovou komunikaci sociálních sítích ve společnosti ACR auto, a.s s tím, že na základě různých vědeckých metod je zjištěno, v jakém stavu se v daný okamžik komunikace na sociálních sítích nachází a díky zjištěným poznatkům jsou navržena různá řešení. Byla provedena literární rešerši, která je nezbytná pro pochopení problematiky a vysvětlení nejdůležitějších pojmů. Zároveň byla provedena analytická část, která se zaměřuje na konkrétní firmu ACR auto, a.s. a řeší, jakým způsobem by mohlo dojít ke zlepšení Nejdůležitější témata dané práce z literární rešerše jsou popis marketingové komunikace, marketingové komunikace na sociálních sítích, různé druhy sociálních sítí a další informace nezbytné k správnému fungování marketingové komunikace včetně moderních prvků jako jsou CRM systémy a Cookie soubory. Z praktické části se bakalářská práce zabývá hlavními subjekty, které jsou důležité popsat k lepšímu pochopení fungování konkrétní firmy ACR auto, a.s., dále pak popisu marketingu a marketingové komunikace na sociálních sítích i mimo. Jsou zde popsány různá inovační řešení vhodná pro danou firmu.
Innovation of marketing communication on social networks of ACR AUTO Company
Keywords: Marketing; marketingová komunikace; sociální sítě; inovace; social networks; inovation; marketing communication