Faktory ovlivňující spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (Jindřichohradecko) - Kroužková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem práce byla identifikace faktorů ovlivňujících spokojenost návštěvníků Jindřichohradecka a posouzení souladu jejich představ s reálným stavem. Dále bylo zkoumáno vnímání kvantity a kvality nabídky cestovního ruchu v tomto regionu z hlediska poptávky. Na základě zjištěných poznatků byla stanovena opatření vedoucí ke zvýšení spokojenosti návštěvníků Jindřichohradecka.
Factors Affecting a Visitors´ Satisfaction in South Bohemia (The Region of Jindřichův Hradec)
Keywords: Region Jindřichohradecko; spokojenost návštěvníků; služby cestovního ruchu; kvalita služeb; návštěvníci; účastníci cestovního ruchu; cestovní ruch; Region of Jindřichohradecko; visitor's satisfaction; tourism services; quality of services; visitors; tourism participants; tourism