Uplatnění workflow engine pro implementaci organizačních procesů - Mrázek, David (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá softwarem typu workflow engine. V teoretické části je vymezena role tohoto typu softwaru a popsány související pojmy. V rešeršní části jsou srovnány Java opensource workflow engines. Stěžejní částí práce je srovnání přístupů k řízení procesů pomocí workflow engine a bez workflow engine.
Applying a workflow engine to implement organizational processes
Keywords: Workflow; Workflow engine; Activiti; Open-source; Workflow; Workflow engine; Activiti; Open-source