Manažerské kompetence v kontextu profesního rozvoje studentů EF JU - Vajglová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této diplomové práce je navrhnout a doporučit aktivity vedoucí k rozvoji profesní profilace studentů EF JU. Největší důraz v této práci je kladen na zjištění kompetencí, které by studenti a absolventi EF JU měli mít, případně jaké kompetence by měli získat. Hlavní zaměření práce je orientováno na doporučení změn systému vzdělávání se specializací na zkvalitnění rozvoje profesní profilace studentů s cílem zvýšení jejich uplatnitelnosti na trhu práce. K dílčím cílům patřila analýza uplatnitelnosti absolventů vysokých škol.
Managerial competencies in context of professional development of students EF JU
Keywords: manažerské kompetence; znalosti; dovednosti; uplatnitelnost studentů; absolventi; profesní profilace.; managerial competencies; knowledge; skills; employability of students; graduates; profesional profiling.