Tvorba webcastingových materiálů - Herout, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2007)
Webcastingové materiály se stávají jedním z velmi oblíbených eLearningových nástrojů. V bakalářské práci je zpracována metodologie tvorby videomateriálů s možností synchronizace s dalšími rich médii. Teoretická část je doplněna o část praktickou, obsahující manuál k systému WVC, který je provozován na PF JU. WVC (Web Video Course) slouží pro vytváření a správu webcastingových kurzů. Ukázka webcastingového materiálu vytvořeného v systému WVC je na přiloženém DVD-ROM.
Webcasting materials creation
Keywords: webcasting; streaming; WVC; video; audio; blended learning; video on demand; live streaming; živé vysílání; video na požádání; elearning; eAMOS; LMS; rich media; webcasting; streaming; WVC; video; audio; blended learning; video on demand; live streaming; elearning; eAMOS; LMS; rich media