Návrh obchodně úspěšného webu a trendy v online marketingu - Jonášová, Jana (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této diplomové práce je ukázat, jakým způsobem lze navrhnout obchodně úspěšný web a jaké jsou možnosti jeho následné propagace. Nejprve je udělán uživatelský výzkum a analýza konkurence, na základě čehož je navržen a vytvořen nový web. Následně je tento web podpořen některými nástroji online marketingu.
Design of a commercially successful website and online marketing trends
Keywords: Webové stránky; webdesign; design zaměřený na člověka; uživatelský výzkum; wireframe; vyhledávače; marketing na internetu; Facebook; Google Analytics; Websites; webdesign; human-centered-design; graphic design; user's research; wireframe; search engines; online marketing; Facebook; Google Analytics.