Tvorba analytického nástroje ke zjišťování vazeb pro potřeby forenzních analýz ICT - Houška, Jan (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této práce je návrh a implementace aplikace, která bude na základě výstupů z vybraných forenzních nástrojů analyzovat a hledat vazby mezi jednotlivými účastníky komunikace. Práce nejprve popíše výstupy vybraných programů používaných pro digitální forenzní analýzu a možnosti jejich použití pro import do vyvíjené aplikace. Následující kapitoly budou věnovány popisu celého vývojového cyklu aplikace. Hlavním výstupem práce bude hotová aplikace splňující zadání a umožňující nejen hledání vazeb na základě výstupů z forenzních nástrojů, ale i hledání dalších možných vazeb z otevřených zdrojů.
Development of analytical tool for relation detection required in digital forensics
Keywords: forenzní analýza; digital forensics