Waldorfská mateřská škola - Jekoschová, Miluše (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se zabývá alternativní mateřskou školou waldorfského typu. Teoretická část je zaměřena na popsání této alternativy z pohledu rytmu MŠ.Druhá část práce je dotazníkové šetření ve kterém rodiče uvádějí důvody, které je vedly ke zvolení této alternativy a jejich spokojenost v konkrétní waldorfské mateřské škole.
Waldorf kindergarten
Keywords: alternativa; pedagogika; předškolní; rytmus; slavnost; spolupráce; waldorf; alternative; pedagogy; pre- schooling; rhythm; celebration; cooperation; waldorf