Atraktivnost zámeckého parku Český Krumlov pro cestovní ruch - Bátovská, Iveta (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá posouzením atraktivnosti zámeckého parku Český Krumlov pro cestovní ruch. Primárním cílem, kterým se tato bakalářská práce zaobírá, je posouzení motivací k návštěvě zámeckého parku. Pozornost je věnována struktuře motivací k návštěvě a struktuře atraktivnosti zámeckého parku. Dalším cílem je zhodnocení struktury současných návštěvníků zámeckého parku. Dále navrhnout témata vhodná k optimalizaci využití zámeckého parku v cestovním ruchu.
The importance of castle park Český Krumlov for tourism
Keywords: cestovní ruch; návštěvník; zámecký park; Český Krumlov; atraktivnost; motivace; tourism; visitor; castle park; Český Krumlov; attractiveness; motivation