Reintrodukce tetřeva hlušce (Tetrao urogallus) v Českém lese - Fišrová, Nikola (Jihočeská univerzita, 2016)
Cíl bakalářské práce byl zaměřen na pozorování jedinců tetřevů v aklimatizačním zařízení a po vypuštění. Toto sledování bylo provázeno buďto přímým pozorováním, podle pobytových stop nebo s pomocí záznamových zařízení.
Reintroduction of capercaillie (Tetrao urogallus) in Český les Highlands
Keywords: reintrodukce; tetřev hlušec; Tetrao urugalus; aklimatizační zařízení; pozorování jedinců; duction; capercaillie; aclimatization facility; individual observation