Kritéria pro výběr náhradní matky - Konečná, Hana; Witzanyová, Aneta; Honzová, Ivana; Prudil, Lukáš; Prudilová, Leona (Česká lékařská společnost J. E. Purkyně, 2019)
Cíl studie: Přinést podklady pro debatu o kritériích výběru náhradní matky, pokud by procedura měla být v ČR právně regulována.
Criteria for selecting a surrogate mother
Keywords: náhradní matka; asistovaná reprodukce; kritéria; surrogate mother; assisted reproductin; criteria