Využití středisek rekreace Lipno nad Vltavou a Frymburk v turistické oblasti Šumava - východ pro cestovní ruch - Melanová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce na téma: ,,Využití středisek rekreace Lipno nad Vltavou a Frymburk v turistické oblasti Šumava - východ pro cestovní ruch'' je analýzou primární a sekundární nabídky cestovního ruchu v území Lipno nad Vltavou a Frymburk. Pomocí dotazníkového šetření tato práce také zjišťuje a vyhodnocuje potřeby a požadavky návštěvníků v dané oblasti. Na základě takto provedené analýzy byl navrhnut nový produkt cestovního ruchu.
A utilization of recreation centres Lipno nad Vltavou, Frymburk in the touristic area Šumava - est for tourism
Keywords: cestovní ruch; primární nabídka cestovního ruchu; sekundární nabídka cestovního ruchu; turistický region Šumava {--} východ; produkt cestovního ruchu; turistické informační centrum; Geocaching; tourism; primary supply of tourism; secondary supply of tourism; touristic area Šumava {--} east; product of tourism; tourist information center; Geocaching