Přímé bankovnictví - Markytánová, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této bakalářské práce na téma ?Přímé bankovnictví? je porovnat nabídku služeb v oblasti přímého bankovnictví u našich největších bank pro výběr nejvhodnějších produktů pro veřejnost. Dále popsat základní formy přímého bankovnictví, zaktualizovat a poskytnout informace o používání těchto forem. Následně zanalyzovat jednotlivé formy bankovních produktů z oblasti přímého bankovnictví u čtyř vybraných bankovních institucí, které mají vůdčí postavení na českém trh a u vybraných produktů jednotlivých bank provést hodnocení na základě stanovených kritérií.
Direct banking
Keywords: Přímé bankovnictví; internetové bankovnictví; telefonní bankovnictví; banka; zabezpečení; certifikace; Direct banking; internet banking; telephone banking; bank; security; certification