Integrace vietnamské komunity v ČR - Souhradová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2014)
Počet Vietnamců žijících na území České republiky se neustále zvyšuje. Je nutné zabývat se problematikou specifik této minority. Zjistit jejich zájem o integraci do majoritní společnosti, případně způsob podpory tohoto úsilí.
Integration of the Vietnamese community in Czech republic
Keywords: Kultura; akulturace; asimilace; integrace; národnost; národnostní menšiny; Culture; acculturation; assimilation; integration; nationality; ethnic minorities