Analýza interakcí mezi dřevinami ve smíšených doubravách v NP Jirisan (Jižní Korea) pomocí prostorové struktury a letokruhové analýzy. - Pejcha, Vít (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato práce představuje grantovou žádost na projekt zabývající se analýzou interakcí mezi dřevinami ve smíšených doubravách v NP Jirisan (Jižní Korea). Při této analýze jsou využívána data prostorové struktury a letokruhové analýzy z 5 pokusných ploch v tomto národním parku.
Analysis of interactions between trees in mixed oak forests in NP Jirisan (South Korea) using spatial structure and tree ring analysis.
Keywords: Jižní Korea; interakce mezi dřevinami; prostorová struktura; letokruhová analýza; národní park; management lesa; dynamika lesa; South Korea; ineractions between trees; spatial structure; tree ring analysis; national park; forest management; forest dynamics