Diagnostika vozidla Passat B6 - Janošťák, Pavel (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce na téma diagnostika vozu Volkswagen Passat B6 z roku 2006 s motorem 2.0 TDI o výkonu 103 kW. Tato práce se zaměřuje na diagnostiku elektronických komponent a mechanických součástí vozidla a následné porovnání předepsaných hodnot s naměřenými.
Passat B6 diagnostic
Keywords: Diagnostika; Volkswagen Passat; VAG-COM; měření; osciloskop; kontrola; měření; vznětový motor; Diagnosis; Volkswagen Passat; VAG-COM; measurement; oscioskop; control; diesel engine