Imunostimulační prostředky - Koudelka, Radim (Jihočeská univerzita, 2018)
Má bakalářská práce se zaměřuje na imunitní systém a faktory, které ovlivňují jeho funkci. Tyto faktory a prostředky jsou rozděleny na pozitivně ovlivňující, a negativně ovlivňující naši imunitu. V práci jsem uvedl výčet nejúčinnějších přírodních a farmaceutických prostředků. Každá kapitola se zabývá jakým způsobem daný prostředek nebo činnost ovlivní naši imunitu nebo případně, jaký dopad s sebou nese jeho nedostatek. Byla použita literatura týkající se problematiky imunity a možnosti jejího posílení
The immunostimulatory agens
Keywords: imunitní systém; posílení; imunita; zdraví; imunostimulační prostředky; immunity system; the strengthening; immunity; health; immunostimulatory agens