Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu - Doleželová, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2012)
V této diplomové práci se zabývám kvalitou uzených mas a šunek ve vazbě na jejich spotřebu. U uzeného masa a šunek jsem se zaměřila a předkládala k porovnání vzorky, které pocházely z průmyslové výroby, od různých výrobců.
Technological Quality of Hams and Smoked Meats - Consumtion Impact
Keywords: uzené maso; kvalita; maso; smoked meat; quality; meat