Historie obuvi a kostýmů aneb Jak to všechno začalo . Vytvoření objektu na téma Botičky - Oberreiterová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce sestává ze dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část se zaměřuje na historii obuvi a kostýmů, především v období gotiky. Praktická část prezentuje vytvořený objekt pod pracovním názvem: Botičky.
History shoes and costumes or how it all started Creation of the object on the theme of Shoes
Keywords: Obuv; móda; historie; objekt; Footwear; fashion; history; object