Možnosti uplatnění vybraných logistických technologií a metod ve vybraném podniku - Dohnalová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na možnosti využití vybraných logistických technologií a metod ve vybraném podniku. Hlavním cílem této bakalářské práce je zjistit, jak jsou tyto logistické metody a technologie využívány a definovat klíčové faktory, které jsou důležité pro úspěšné zavedení těchto metod a technologií. Data byla získána pomocí zúčastněného pozorování, rozhovoru s finančním ředitelem a získávání dat z firemních záznamů. Hlavním úkolem je zjistit, jak zkoumaný subjekt funguje a jaké technologie používá. Na základě zjištěných skutečností jsou na konci práce navrhnuta opatření, jež by dopomohla zkoumanému subjektu ke zvýšení produktivity, konkurenceschopnosti na trhu a zároveň ke zmírnění chybovosti v provozu.
Possibilities of application of selected logistics technologies and methods in selected company
Keywords: logistika; logistické technologie a metody; klíčové faktory; produktivita; konkurenceschopnost; logistics; logistics technologies and methods; key factors; productivity; competitiveness