Technické a energetické využití slámy obilnin - Bárta, Pavel (Jihočeská univerzita, 2007)
Technické a energetické využití slámy obilnin a produkce obilní slámy a využití jako paliva ve stavebnictví, k výrobě papíru a různých předmětů.
TECHNICAL AND ENERGY USUING CEREALS STRAW
Keywords: sláma; technické využití; energetické využití; ostatní využití; obilná sláma; straw; technical utilization; energy utilization; other utilization; cereal straw