Projektová dokumentace levného rodinného domu včetně vyřešení jeho dostupného financování. - Šímová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato práce zahrnuje vypracování projektové dokumentace na malý rodinný dům s minimálními pořizovacími náklady pro 4 obyvatele. Projektová dokumentace (průvodní a technická zpráva, situace, výkopy, základy, řez, půdorys přízemí, půdorys střechy, pohledy, {&x2026;}.) je vypracována v rozsahu pro vydání stavebního povolení. V rámci práce je řešen výběr vhodné lokality, kde je k dispozici reálná územně plánovací dokumentace. Objekt (přízemní, nepodsklepený, 3+kk) je situován do nové obytné zástavby v obci Hoštice vzdálené 3 km od města Volyně a cca 10 km od okresního města Strakonice. Dalším postupem práce je vypracování dvou odlišných dispozičních variant, které splňují závazné a směrné části územního plánu. Byla vybrána jedna z variant a rozpracována podrobněji a detailněji. pro vydání stavebního povolení. Tato práce je také zaměřena na vhodné způsoby a možnosti financování výstavby. Při zpracování projektové dokumentace jsou dodrženy právní normy a předpisy, tak i územní plán a pravidla pro vyhotovení výkresové dokumentace dané stavby.
The project documentation of villa, in scope, for issue planning permission.
Keywords: projektová dokumentace; územní plán obce; stavební povolení; project documentation; local plan; building licence