Inovace služeb ve vybraném penzionu - Širmerová, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem diplomové práce je analýza služeb poskytovaných penzionem, který se nachází v centru Českých Budějovic, a analýza spokojenosti hostů penzionu s těmito poskytovanými službami a jejich zájem o rozšíření nabídky.
Innovation of services in selected pension
Keywords: služby; cestovní ruch; penzion; analýza služeb; spokojenost hostů; services; tourism; analysis of services; guests satisfaction