Průzkum produktů turistického informačního centra v Pelhřimově v návaznosti na analýzu zážitkového marketingu - Kosová, Martina (Jihočeská univerzita, 2007)
Pro zpracování bakalářské práce bylo zvoleno město Pelhřimov, které nabízí návštěvníkům možnosti sportovního i kulturního vyžití, nachází se zde mnoho atraktivit, především kulturních. Dalším důvodem bylo, že se zde koná mezinárodní festival ''Pelhřimov - město rekordů'', ke kterému neodmyslitelně patří Muzeum rekordů a kuriozit. Toto muzeum je jediné svého druhu ve střední Evropě. Muzeum i mezinárodní festival jsou pod záštitou agentury Dobrý den.
Research of products TIC (tourist information centre) in Pelhřimov in sequence of event marketing
Keywords: cestovní ruch; Pelhřimovsko; zážitkový marketing; tourism; Pelhřimov region; services; event marketing