Krystalizační studie nově izolované halogenalkandehalogenasy DgaA z Glacieocola agarilytica NO2 - Berková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato práce je zaměřena na krystalizační studii nově izolované halogenalkandehalogenasy DgaA z Glaciecola agarylitica NO2. Hlavní cíl práce je seznámit se s metodami proteinové krystalogenese a jejich použitím pro přípravu krystalů proteinu DgaA, které budou použity pro rentgenovou strukturní analýzu. Výsledné difrakční data budou následně využity pro další výzkum a objasnění struktury a funkce tohoto proteinu.
Crystallization studies recently prepared halogenalkandehalogenas DgaA of Glacieocola agarilytica NO2
Keywords: protein; krystalografie; halogenalkandehalogenasy; Glacieocola agarylitica NO2; protein; crystallography; haloalkane; Glacieocola agarylitica NO2