Analýza vnitřního prostředí vybraného podniku se zaměřením na finanční analýzu - Macho, Jakub (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnocení současné situace vnitřního prostředí podniku především prostřednictvím finanční analýzy a navržení případných rámcových změn pro zefektivnění řízení podniku.
Analysis of the internal environment of a selected company focused on financial analysis
Keywords: Management; vnitřní prostředí; lidské zdroje; finanční analýza; SWOT analýza; Management; internal business; human resources; financial analysis; SWOT analysis