Volný čas dětí v rodinách s au pair - Jungbauerová, Tereza (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá popisem a následným porovnáním, jak děti tráví volný čas v rodinách s au pair. Tato práce je teoretická. První kapitola se zabývá volným časem, druhá kapitola přibližuje roli au pair a poslední kapitola je zaměřena na výchovu. Druhá část popisuje fungování hostitelských rodin z hlediska výchovného stylu a trávení volného času. Těží ze zkušeností několika oslovených au pair, s nimiž spolupracovala, a zejména ze zkušeností vlastních. Součástí kapitoly je stručné shrnutí a porovnání jednotlivých rodin a jejich výchovných přístupů.
Leisure time of children in families with au pair
Keywords: volný čas; au pair; výchova; leisure time; au pair; education