Tvorba a vedení týmů ve vybraném podniku - Urbánková, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2009)
Analytická část bakalářská práce seznamuje čtenáře s teorií týmové spolupráce a upozorňuje na základní témata, která nesmí být v procesu budování této formy spolupráce opomíjena. Syntetická část bakalářské práce využívá poznatků z části analytické a předkládá čtenáři, zejména TOP managementu vybrané firmy, základní informace pro rozhodování o tématu "Tvorby a vedení týmů ve firmě", a to ze dvou úhlů pohledu: 1. externí pohled na lidské zdroje, coby "stavební kámen" pro tvorbu a vedení týmů, 2. interní pohled na lidské zdroje a existující podnikovou kulturu. Závěr práce obsahuje mé vlastní návrhy a doporučení na zlepšení stávajícího stavu, které se opírají o informace z obou částí této práce, navíc jsou podpořeny vlastní znalostí podnikové kultury.
Formation and management of the teams in a company
Keywords: Tvorba týmů; týmová spolupráce; rozvoj členů týmů; personální audit; celoživotní vzdělávání; Teambuilding; Teamwork; Team Development; Personal Audit; Lifelong Learning