Porovnání financování pomocí leasingu a úvěru - Martins, Štěpánka (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce je charakterizovat dvě základní formy externího financování investic a to leasing a bankovního úvěr a poukázat na změny, které se výrazným způsobem dotkly obou způsobů financování v souvislosti se zavedením nové daňové reformy, která vstoupila v platnost 1.1.2008, a poté analyzovat efektivnost jednotlivých forem financování.
Financial instruments - The comparison between leasing and credit
Keywords: leasing; bankovní úvěr; daňová reforma; porovnání ekonomické výhodnosti leasing & bankovní úvěr.; leasing; bank loan; tax reform; financial comparison of leasing & bank loan.