Zdravý životní styl středoškolské mládeže - Hlaváčová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2014)
ABSTRAKT Klíčová slova: pohyb, středoškolská mládež, volný čas, výživa, zdravý životní styl. Ve své bakalářské práci se zabývám problematikou zdravého životního stylu jako významného nástroje k ovlivnění lidského zdraví. Cílem práce je zjistit postoje středoškolských studentů studujících v Českých Budějovicích ke zdravému životnímu stylu, indikovat případné nedostatky a navrhnout možné intervence, které by měly pozitivní dopad na životní styl těchto středoškoláků
Hight school teenager´s healthy lifestyle ght school teenager´s healthy lifestyle
Keywords: Klíčová slova: pohyb; středoškolská mládež; volný čas; výživa; zdravý životní styl.; Keywords: movement; secondary school students; leisure; nutrition; healthy life style.