Inovace služeb ve vybraném podniku - Šimanová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem diplomové práce byla analýza poskytovaných služeb v lázeňském domě TOSCA v Karlových Varech. Dále hodnocení spokojenosti zákazníků s poskytovanými službami. Dále byl zjišťován jejich zájem o rozšíření nabídky služeb. Diplomová práce byla založena na studiu odborné literatury, praktická část práce na dotazníkovém šetření a řízeném rozhovoru, na jejichž základě byly navrženy inovace služeb.
Service innovation in a selected company
Keywords: cestovní ruch; služby; stravovací služby; ubytovací služby; wellness; lázeňství; tourism; services; catering services; accommodation services; wellness; spa