Řešení technických a technologických zařízení v návrhu rekonstrukce vepřína v obci Dolní Radouň - Fabík, David (Jihočeská univerzita, 2017)
V této práci jsou navržena technická a technologická zařízení v rekonstrukci vepřína v obci Dolní Radouň. Navržená zařízení jsou popsána v textu ve vlastní práci a znázorněna ve výkresech, které jsou součástí příloh. Úvodní kapitoly popisují obecně nejpoužívanější varianty a možnosti, jakými lze navrhovat technická a technologická zařízení v objektu vepřína. Na obecný popis navazuje vlastní práce, ve které jsou vybrány nejvhodnější varianty řešení pro objekt vepřína v obci Dolní Radouň. Grafická a výkresová část jsou uvedeny v přílohách.
Designing technical and technological devices for a pig farm reconstruction in Dolní Radouň village.
Keywords: Zemědělské stavby; technická zařízení; technologická zařízení; prase; vepřín; projektová dokumentace; Agricultural buildings; technical device; technological device; pig; pig farm; project documentation