Strategický rozvoj cestovního ruchu ve městě Vyšší Brod - Kuthanová, Vladimíra (Jihočeská univerzita, 2014)
Téma mé bakalářské práce je Strategický rozvoj cestovního ruchu ve městě Vyšší Brod. Na začátku jsem se zaměřila na vysvětlení základních pojmů týkající se rozvoje města a cestovního ruchu. V praktické části práce jsem nejdříve zpracovala situační analýzu města a analýzu konkurenčních destinací a v návaznosti na to jsem vypracovala SWOT analýzu, která definuje silné a slabé stránky města a také možné příležitosti a hrozby. Po celkovém zhodnocení situace ve městě jsem určila vizi obce a strategické cíle, pomocí nichž bude rozvojové vize dosaženo.
Strategic development of tourism in the Town of Vyšší Brod
Keywords: strategický rozvoj; cestovní ruch; potenciál; strategic development; tourism; potential