Gesty ovládané výukové objekty - Kolář, Michal (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce se zabývá praktickým využitím gest v oblasti edukační praxe. Cílem této práce je vytvoření aplikace na intuitivní rozpoznávání konkrétních gest, které slouží k manipulaci s vloženými 3D modely na připravené scéně. Použitelnost této aplikace bude vyhodnocena za pomoci dotazníkových otázek.
Gesture controlled learning objects